Karaca Mahallesi Tan Sokak girişinde yolun ortasında bulunan Türk Telekom’a ait alt yapı kablolarının bulunduğu kuyuyu kapatan rögar kapağı 5 gün önce kırıldı. Açılan ve bir daha kapatılmayan kapak yol ortasında tehlike saçıyor. Kapağa çarpmamak isteyen sürücüler kaza yaparken küçücük çocuklarda büyük tehlikelerle karşı karşıya kalabiliyor.

 



Kapağın kırılması sonrası üstü açık kalan kuyu için mahalleliler ve Karaca Mahallesi Muhtarı Bahattin Gümüş, çöp konteyneri ve taşlarla kendilerince önlem aldı. Mahalle sakini çocukların kuyuya düşmelerinden korktuklarını durumu yetkililere bildirdiklerini ifade etti.



Vatandaşlar tarafından sık kullanılan yolda açık kalan kuyunun özellikle çocuklar ve araçlar için kötü bir olaya sebep olmasından korkan Muhtar Bahattin Gümüş, konuya muhatap bulamamaktan yakındı.


“Bana üç tane farklı telefon numarası verdiler fakat yetkililere ulaşamadım. Bende kimsenin düşmemesi için çöp konteynerini kimsenin düşmemesi için tedbir amaçlı yanına koydum. “
Muhtar Gümüş, sorunun bir önce çözüme kavuşmasını isterken 5 gündür açık kalan kuyunun kötü bir olaya sebep olmaması temennisinde bulundu.

 

 

Haber:Y.SEVER