Küçük Sanayi Sitesi esnafı yol şartlarının kötü olmasından bir hayli dertli. Her gün ortalama bin 500 kişinin giriş çıkış yaptığı sanayi sitesinde bütün yolların çamur içinde olmasına tahammül edemeyen esnaflar, ‘Şuan bu yolların en iyi hali’ diyerek trajikomik bir ifadeyle çaresizliklerini dile getiriyor. Esnaflar, yolların düzeltilmesi konusunda yetkili merciinin belediye olduğunu belediyenin fakat uzun süredir girişimde bulunmadığını ifade ederek sıkıntılarını dile getirdiler.






Geçen yıldan itibaren aynı sıkıntıyı yaşadıklarını söyleyen esnaflar Belediye Başkanını sanayi sitesine davet ederek durumu bizzat görmesini istedi. Bir başka esnafta yol sıkıntısına buldukları çözüm yolunu dile getirdi. “İş yapma konusunda çamurdan dolayı zorlanıyoruz. Bu konuda belediyenin bize çalışma yapacağı söylendi. Belediye 3 dönemdir buradaki yolların yapılacağı sözünü veriyor fakat asfaltın alt yapısı yapılıp bırakıldı. Üzerine yağmur yağmasından dolayı bu hale geldi. Kendi çabalarımızla çalıştığımız firmaların iş makinalarıyla yolu düzelttirmeye çalışıyoruz ama yeterli olmuyor.”

Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ile Düzce Belediyesinin yetkisi altında olduğu ifade edilen sanayi sitesinin yarın genel kurulu yapılacak. Genel kurulda sanayi sitesinin sorunlarına dair ne tür açıklamalar yapılacağı merak ediliyor.

Haber:Y.SEVER