Düzce Valiliği’nin bağımlılıkla mücadele konusunda gerçekleştirdiği kararlı çalışmaları doğrultusunda ilk aylık eylem planının sonuna geldi. Bugün yapılan değerlendirme toplantısında belirlenen hedefin yüzde 90 oranında gerçekleştiği bildirildi.

Düzce’ye vali olarak atanmasının ardından bağımlılıkla mücadelede emin adımlarla ilerleyen Vali Zülkif Dağlı başkanlığında bugün Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı ve Tütün Kurulu Toplantısı yapıldı.

Hedeflerimizi gerçekleştirdik!
Toplantıda konuşan Vali Dağlı, Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Merkezi’nin bugün itibariyle 6 ayını doldurduğunu kaydederek şöyle konuştu:

“İlk 6 aylık eylem planımızın sonuçlarını bugün göreceğiz. Genel olarak çalışmalarımız, hedefimiz yüzde 90’lar seviyesinde genel olarak iyi gidiyoruz. Tespit ettiğimiz ve hedeflediğimiz konulara ulaşma üzereyiz. Bugün yine hem ikinci 6 aylığın planlamasını yapacağız hem de aksaklık gösteren yüzde 10-15 söylediğim konular hakkında da tekrar bir mütalaada bulunmak suretiyle bunların iyileştirilmesi için bir arada uğraşacağız.”

Emniyet ve jandarmamızın çalışmaları bu konuda çok iyi
Ulaşılan hedeflerin yoğun bir çalışma doğrultusunda olduğunu belirten Dağlı, ikinci 6 aylık eylem planındaki hedeflerini bugün belirleyeceğini ifade etti.

Dağlı, “Tabi emniyet ve jandarmamızın çalışmaları bu konuda çok iyi. Sağlık, halk sağlığı ve kamu sağlığı müdürlüğümüzün çalışmaları iyi. Müftülüğümüz üzerine düşen çalışmaları zaten yapıyor. Diğer Milli Eğitim Müdürlüğümüz, üniversitemiz, serbest denetimlik kurumumuz yine turizm ve tarım müdürlüğü tüm kurumlarımız görevlerini şu ana kadar yaptı ve hedeflerimize ulaştık. İkinci hedefler koymak suretiyle kendimize ikinci 6 aylık çalışma planımızı yapacağız bunu da yakın bir zamanda duyuracağız. İkinci 6 ayda neler hedefliyoruz ne yapacağız şeklinde açıklayacağız.” diye konuştu.


Haber: Ö. YILMAZ