Kızılay'ın Düzce'ye yaptıracağı yurda arsa alımı için Kızılay Genel Merkezi tarafından şartlı bağış hesabı açtırıldı. Açılan hesaba ilk bağışı Vali Adnan Yılmaz ve eşi Aysel Yılmaz yaparak banka hesabına Bin'er Lira yatırdı. Banka makbuzları bugün Kızılay Düzce şubesi Başkan vekili Ali Dilber tarafından teslim edildi. SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'nun Düsiad'ın davetlisi olarak geldiği Düzce'de başlattığı kampanyayı hatırlatan Vali Yılmaz, bu bağışların büyüyerek devam etmesi gerektiğini dile getirdi ve hayırseverlere çağrıda bulundu.

 

Vali Yılmaz, Bu sembolik kampanya çığlık olsun. Küçük kar taneleri olsun ve büyüyerek devam etsin. Bu bir başlangıçtır. Hayat suyu gibidir. Çorbada bizimde katkımız olsun. Hayırsever Düzce halkı ben inanıyorumki Kemal Demir'in adını yaşatmak için seferber olacak. Ben inanıyorumki herkes karınca kararınca Düzceli hayırda yarışacaktır. Düzce'nin hayırseverleri çoktur, ama sessizdir. Açılan hesaba yurda arsa alımı için biz başlangıcı yaptık. Bunun devamı gelecektir. Gerekli parayı toplayarak arsayı alacağız ve tapumuzu alacağız."dedi.

Arsa için bir kaç alternatif yer gezdiklerini birinde mutabık kaldıklarını söyleyen Vali Yılmaz , gerekli parayı topladıklarında arsayı hemen alacaklarını dile getirdi.