İLK GÜN AÇILIŞLARA KATILDI

Vali Ali İhsan Su Düzce'ye atandığı ilk gün bir dizi açılışa katıldı. Tokmar Marketler zincirinin yeni mağazasının açılışını ve MÜSİAD Düzce Şubesinin yeni binasının açılışlarını gerçekleştiren Vali Ali İhsan Su'ya milletvekilleri ve Düzce Protokolü'de eşlik etti. MÜSİAD Düzce Şubesinin yeni binasının açılışına MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'da katıldı.

Nail Olpak yeni binanın hayırlara vesile olmasını ve daha iyi hizmet vermesini diledi.

 

 



Açılışlarda konuşan milletvekili Favai Arslan Düzce'de yatırımların artması gerektiğini söyledi.

Arslan “ Düzce'de bu şekilde yatırımlar artmalı. İstihdam sağlanmalı, burada 12 kişi çalışacak bunlar önemli gelişmeler” dedi.

Milletvekili Fevai Arslan'dan sonra konuşan Vali Ali İhsan Su, Düzce'den bahsederken ilçemiz dil alışanlığı ile ilçemiz dedi. Hatasını son anda farkına varan Su “ kusura bakmayın alışkanlık, Düzce ilimiz” diyerek düzeltti.

 

 

 


Konuşmaların ardından önce Tokmar'ın açılışı yapıldı. Mağazayı gezen Vali Ali İhsan Su daha sonra MÜSİAD'ın açılışını gerçekleştirdi. Açılıştan önce Türkiye birincisi ve Dünya 23. sü olan küçük hafız Enes Akıncı Kuran-ı Kerim okudu. MÜSİAD'ın açılışında söz alan miletvekili İbrahim Korkmaz MÜSİAD için Müslüman İş Adamları tabirini kullandı. Halk arasında MÜSİAD için bu tabirin kullanıldığını söyleyen Korkmaz “ halk sizi bu şekilde tanıyor. Sizin bu halka yapacağınız, katacağınız çok şey var. bu ülke için bu halkın sizlerden beklentileri büyük, bu beklentileri karşılamak sizin göreviniz” ifadelerini kullandı.

 



Konuşmaların ardından Düzce İl Müftüsü Selami Emen'de duaları eşliğinde MÜSİAD Düzce Şubesinin yeni binasının açılışı gerçekleşti. 


Haber: M. YILMAZ