Yığılcalıların uzun yıllardır özlemi haline gelen hastane konusunda büyük adım atıldı. Entegre hastanesi için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Havaların düzelmesiyle birlikte, Nisan ayı sonunda inşaatın başlaması planlanıyor. AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Muzaffer Yiğit, hastane için bugün yer teslimi yapıldığını söyleyerek, ““Yığılcalı hemşehrilerimizin kafaları rahat olsun.” Dedi.

Yiğit, “Yıllardır ilçemizin kanayan yarası olan ve vatandaşın devamlı olarak yapılacak mı yapılmayacak mı diye bizlere sorduğu hastanemizde sona gelindi. 8 Mart 2012 tarihinde yüklenici firmayla sözleşme imzalandı. Bugün itibari ile de yer teslimi gerçekleşti. Bundan sonraki aşamada işi alan firma, proje revize ve inşaat ruhsat işlemleri ile birlikte hastane inşaat sahasına şantiyesini kuracak.“ derken hava şartlarının iyi olması halinde nisan ayının sonu gibi hafriyat çalışmalarının başlamasını beklediklerini ifade etti.

“Yığılcalı hemşehrilerimizin kafaları rahat olsun.” diyen Yiğit, “İlçemize gelecek her hizmetin her aşaması ile ilgileniyoruz Bizlere hastanemizin kazanımı noktasında her türlü desteği veren başta vekillerimize, sayın valimize, sayın kaymakamımıza her zaman Yığılca'mızın mağdur insanlarının yanında olan sayın il sağlık müdürümüze ve emeği geçen herkese bu tarihi kazanımızmızdan dolayı şükranlarımızı sunarım.” şeklinde konuştu.