Düzce halkı için yeni bir sosyal yaşam ve aktivite alanına dönüştürülmesi hedefiyle 2016 yılında yapımına başlanan ve Düzce Belediyesi'nin "vizyon proje"leri arasında sıraladığı Melensu Park şu günlerde şikayetlerle adından söz ettiriyor.

D-100 Karayolu üzeri Mergiç Mahallesi mevkiinde 194 dönümlük arazi üzerinde inşa edilen proje henüz hizmete açılmadan dekoratif aydınlatma direklerinin her gün akşamdan sabaha kadar yanması tepkiye neden oldu.

Geçtiğimiz yıl yaz aylarında tamamlanarak açılışı yapılacağı açıklanan ancak çalışmaların bu günlere kadar sarktığı Melensu Park Projesi 1. Etabı kapsamında yerleştirilen onlarca aydınlatma direğinin henüz kullanıma açılmadan boş yere yanık vaziyette durmasını sorgulayan vatandaşlar, Öncü WhatsApp İhbar Hattı'na gönderdikleri fotoğraflarla 'Bu israf neden?' diye sordu. 

Öte yandan 2 etap şeklinde inşa edileceği eski Başkan Mehmet Keleş tarafından duyurulan ancak istifa ile boşalan başkanlık koltuğuna meclisteki seçimle gelen Dursun Ay'ın 2. etabını iptal ettiği Melensu Park Projesi 1. Etabı yeşil alanları, eğlence merkezlerini ve sosyal yaşam alanlarını içerisinde barındırıyor.



Haber: C. ÜSTÜNER