Yıllar önce Düzce belediyesi tarafından eski otopark alanına yaptırılmaya başlanan iş  Merkezi inşaatı aradan geçen sürede bir türlü bitirilemedi.

 

Başkanlara neredeyse ömür törpüsü olan iş merkezinin inşaatı yeni yeni hareketlenirken, Bu kez de eski belediye binasının bulunduğu alana yapımına başlanan iş merkezi inşaatı duraklama dönemine girdi. 8 ağustos 2008 tarihinde yapılan sözleşme ile inşaatı San iş inşaat firmasına verilen iş merkezinin 31 aralık 2008 tarihin de, yani bu yılın sonunda bitirilmesi planlanıyordu.

 

Sözleşme süresinin bitimine 6 ay kala iş merkezi inşaatı henüz zeminden üst katlara doğru çıkamadı.İnşaat alanındaki firmanın kulübesi halen boş duruyor,bu arada inşaat çevresindeki güvenlik barikatları da ortadan birer birer kaybolmaya başladı.Edinilen bilgiye göre , eski belediye binasının bulunduğu alanda yapımına başlanan ve büyük umutlarla dükkanların satılması ile gerçekleştirilmesi düşünülen inşaatta bu güne kadar sadece bir tek dükkanın satıldığı bilgisine ulaşılıyor

 

Eski iş merkezi binasındaki aksaklıklar,yeni iş merkezi binasının ise duraklama dönemine girmesi,iş merkezi binalarının belediyeye yararlı olmadığını ortaya çıkarıyor.