İŞKUR İl Müdürlüğüne ait Kiremitocağı Mahallesi’nde bulunan binanın Hasarlı olduğunun “kat artırımı” talebinden sonra ortaya çıkması, İŞKUR’la Düzce Üniversitesi’ni karşı karşıya getirdi.


Kiremitocağı Mahallesindeki hizmet binasında yapılacak yeni düzenlemeler, Düzce üniversitesinden gelen şok kararla adeta hayalleri suya düşürdü.


Binada yaşanan bir takım sıkıntılar üzerine önce güvenilir bir kurum olarak gördükleri Düzce Üniversitesi’ne binanın sağlamlık durumunu test ettirme talebinde bulunan İŞKUR Müdürlüğüne verilen ilk rapor olumlu çıktı.
Ancak bir süre sonra kat artırımı müracaatında bulunma kararı alan İŞKUR, üniversitenin “ eksik numune aldık yeniden test edilmesi gerekir” kararı karşılaştı. İŞKUR tekrar numune alınmasını talep etti. Ancak bu kez alınan numuneler sonucu binanın hasarlı olduğu ve kat artırımının yapılamayacağı rapor edildi.


İŞKUR şimdi düzce üniversitesinden gelen iki çelişkili kararla binayı yıkıp yıkmama konusunda çaresiz ve kararsız beklerken, endişeli bekleyişin personel ve vatandaşlar arasında tedirginliğe yol açıyor.

 

 

Haber;E.TAYHAN