Düzce il Emniyet Müdürü Saim işlek ve şube müdürleri Düzce'nin Burhaniye mahallesinde bir kahvede huzur toplantısı düzenlendi.Toplantıya mahalle sakinleri köy Muhtarı Hasan Köse,  şube müdürleri, polisler ve vatandaşlar katıldı..

İl Emniyet Müdürü Saim İşlek,Düzce'de huzur ve refahın sağlanması amacıyla birlikte hareket edilmesi gerektiğini belirterek her şeyin her olayın emniyetin çabasıyla olamayacağını, Türkiye’nin .en önemli sorun terör ve ekonomi değil gençliğin kurtarılması olduğunu ifade etti.

Düzce'nin D-100 karayolu,ve D-655 karayolu ve kavşak noktalarında olması nedeniyle suç oranının yüksek çıkmasına neden olduğunu belirten İşlek, bunu mazeret olarak kabul etmediklerini ve çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

İşlek,önceki gün yaşanan gençler arasındaki sokak kavgasını hatırlatarak gençlerin birbirlerini tahrik değil teskin etmeleri gerektiğini, bu konuda anne ve babalara da önemli görevler düştüğünü söyledi. Gece yarısına kadar eve gelmeyen çocukların nerede olduğunu sormayan anne babalar olduğunu belirten İşlek, bunun kabul edilemez olduğunu ifade etti.İşlek çocukların büyükleri anlamasının beklenmemesi gerektiğini, büyüklerin çocukları anlaması gerektiğini sözlerine ekledi.