Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nda beklenen gün geldi. Komite ve meclis üyelerinin belli olmasının ardından sıra meclis divanı ve yönetime gelmşti. Bugün odada sandık başına geçen meclis üyelerinin oyları yeni yönetim şekillendi. TSO yönetim kurulu başkanı Tuncay Şahin oldu.



Beklenen gün geldi-çattı. 1 Nisan'da yapılan seçimle 11 meslek komitesi ile meclis üyelerinin belli olduğu Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nda) meclis divanı ve yönetim kurulu için sandık başına geçmişti.




Geçtiğimiz günlerde partinin önemli isimlerinin Ankara'daki görüşmesinin ardından Tuncay Şahin’in ön plana çıkmasıyla başkanlığa hak kazandı. 31 meclis üyesinin çoğunluğunun AK Partili isimlerden oluşması nedeniyle bu sonucun ortaya çıktığı konuşuluyor. Yönetim kurulu ve meclis listesindeki isimler işte şu şekilde oluştu;



Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; İbrahim Canpolat, Ümit Ülgen, Metin Coşkun, Bilal Türkan, Özkan Çakır, Bülent Sivrikaya, Yalçın, Top, Murat Saydam,
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Engin Er, Yavuz Ayyıldız, Saadettin Kayışoğlu, Nuri Hızel, Ramazan Yıldırım, Murat Taştepe, Hasan Aktürk, Halil Uzun.
Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Meclis Başkan Vekilleri Nuri Hızel, Mustafa Gösterişli, Meclis Katip Üye Yavuz Ayyıldız,
Genel Kurul Delegesi Asil Üyeler; Ahmet Dertli, Ertan Taşlı, Erdoğan Bıyık, Hikmet Mutlu, Hasan Arslan,
Genel Kurul Delegesi Yedek Üyeler; Ümit Ülgen, Ramazan Yıldırım, Nuri Hızel, Murat Taştepe, Ali Topçu,
Disiplin Kurulu Asil Üyeleri; Mehmet Danışmaz, Hasan Küçük, Muammer Şahin, Servet Güler, Cengiz Yavuz, Ercan Güner.
Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri; Yaşar Özdemir, Ali Koç, Tahir Şahin, Arif Usta, Hüseyin Özcan Çakar, Özay Topuz.









Haber: M.AYDIN