Özel Eğitim Şenliği etkinlikleri kapsamında Anıtpark’ta açılan sergide yer alan dilek ağacı Düzce halkından büyük ilgi gördü. Sergiyi gezerken vatandaşlarının dikkatini çeken dilek ağzına yazılan dilekler ise Düzce halkının yıllardır beklediği haklı isteklerini göz önüne çıkardı. Dilek ağacındaki kartlarda Kimisi hava alanı gibi uçuk isteklerini sıralarken, kimisi kendine özel isteklerde bulundu.

 


Ancak öyle istekler vardı ki Düzce’nin yıllardır çözüm bekleyen sorunlarını hatırlattı. Kimisi Düzce’nin köy görünümde olduğunu ve bu durumdan bir an önce kurtulmasını diledi, kimisi de Kültür merkezi ve hastane inşaatının biran önce bitirilmesini istedi.

 


Dilek ağacını koyan Psikolog Ersal Şimşek ise dilek ağacının büyük ilgi gördüğünü ifade etti.


Şimşek, “ Herkesin ortak duygularının birleştiği herkesin bir umudun olduğunu ve her duygunun bir kapıya çıktığını göstermek istedik. Gelen misafirlerimiz çok yapıcı dileklerde bulundu. Bu dilek ağcının herkes için başlangıç. Olmasını diliyorum. Dilek ağacının bir temenni olduğunu ifade etmek istiyorum. Katılım çok oldu. Ağacımız son derece kalabalık. “dedi.

 

 

 

Haber;S.Kaşkır