Bir saç bakımı ve boya markasının sponsorluğunda Düzce’ye gelen ünlü stilis-moda tasarımcısı ve sunucu Ivana Sert, AVM’deki bir kuaförde bayanlarla bir araya geldi. Kuaförde Ivana Sert yeni sezon trendleri doğrultusunda kişiye özel danışmanlık vererek doğru seçimleri yapmalarına yardımcı olmaya çalıştı. Kuaförlerde saç kesimi, renklendirmesi ve modellendirmesi ile ilgili Düzce’li kadınlara tüyoları veren Sert’e ilgi de yoğun oldu. Kış sezonu trendlerine ilişkin ipuçları veren Sert’ten Düzceli hanımlar tam not aldı.

 

 

Kar yağışı nedeniyle Düzce’yi tam gezemediğini söyleyen Sert, burada karşılaştığı ilgiden memnun olduğunu söyledi. Düzceli kadınları bakımlı bulan Sert, kadınların abartıdan uzak vücut ölçülerine uygun kıyafetler tercih ettiğini söyledi. Sert televizyonumuz aracılıyla Düzceli kadınlara şu tavsiyelerde bulundu:

 

 

 

“İlk olarak kendisine güvensinler, giydiğini de kendine yakıştırmalı. O kıyafette kendinizi iyi hissettiğinizde her şey iyi gider. Siz mutlu olunca karşıdan da olumlu tepki alırsınız.”

 

 

Doğa Koleji Öğrenci Konseyi üyeleri de ünlü modacı ile röportaj yapma fırsatı elde etti. Merak ettikleri soruları sorma fırsatı bulan öğrenciler, ünlü modacı ile biraya geldi.

Haber; S.KAŞKIR