İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er ve yönetim kurulu üyeleri, Türkseven Şirketler Grubu bünyesine katılan Öncü Medya Grubu’nu ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven’e yeni adım attığı medya sektöründe başarılar diledi.

“Mühim olan aldığımız noktadan işimizi daha ileri götürmek”
Bir süre önce il başkanlığı görevini devralan Er, Öncü TV’nin devrinin de bu döneme denk gelmesini hoş bir tesadüf olarak yorumladı.
İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, “Biz hem hayırlı olsuna geldik hem de her siyasi partinin değişen yönetiminin yapmış olduğu gibi kendimizi tanıtmaya geldik. Size ve Öncü TV ailesine mevcut değişimin hayır olmasını temenni ediyorum. Sayın Önder Tonyalı ile de çok samimi ve güzel bir diyaloğumuz vardı. Biz neticede Düzce’nin eski ailelerinin çocukları olduğumuz için aynı diyaloğu Faruk Bey üzerinde de bütün Öncü TV ailesiyle sürdürebileceğimizden hiç şüphemiz yok. Mühim olan aldığımız noktadan işimiz ne olursa olsun işi bir adım öteye taşıyabilmektir.” şeklinde ifadelerde bulundu.



“Hedef belediyeyi almak”
24 Haziran Seçimleri’nde milletvekili adayı olan ve daha sonra genel merkez tarafından İYİ Parti Düzce İl Başkanlığı görevine getirilen Er, bu süreci şöyle değerlendirdi:

“Siyasette bunlar olabiliyor. Doğru ya da yanlış olarak bunu yorumlamak bana düşmez. Genel Merkez böyle takdir etmiştir. Teveccüh bizi İYİ Parti il Başkanlığı’na kadar taşıdı. Bu noktadan sonra İYİ Parti’de aldığımız noktadan daha ileriye taşıyabilmek bizim amacımız. Yerel seçimlerde de iddialıyız. Çalışmalarımıza zaten başladık. Birkaç aday adayı ile görüşüyoruz. En kısa zamanda açıklamak gibi bir niyetimiz var. Bizim belediyeyi almak gibi bir hedefimiz var. Gerekli şartlar oluşursa doğru adımları doğru stratejilerle uygulayabilirsek belediyeyi alacağız. Herhangi bir adaylık niyetim yok. Birinci hedefimiz parti teşkilatını kuvvetli hale getirebilmek, partimizin ayaklarının sağlam yere basabilmesini sağlamak akabinde de kuracağımız kadroyla belediye seçimlerine girebilmek.”

“Düzce’de ciddi muhalefet eksikliği var”
Er, son olarak Düzce’de ciddi muhalefet eksikliği hissedildiğini belirterek, “Mevcut durumda hedefimiz bu muhalefet eksikliğini kapatabilmek. Daha sonra adım adım yine halkın teveccühüyle belediye başkanlığından başlayarak gerek yerelde gerek genelde iktidarı ele geçirebilmektir.” dedi.


Haber: H. GÜRSOY