İYİ Parti Düzce İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu, Düzce milletvekillerinin TBMM’ye sunmaları için hazırladıkları önergeyi, bugün yaptığı basın toplantısı ile kamuoyuyla paylaştı.

Burada yaptığı konuşmasında Türkiye’nin yerli ve milli ürünü olan fındığa sahip çıkmadığını iddia ettiği AK Parti iktidarını eleştirerek şöyle konuştu:

“Gündemde sürekli yerli ve milli söylemleri yapan iktidar partisi, Türkiye’nin yerli ve milli ürünü olan fındığa maalesef sahip çıkmıyor, üreticiyi mağdur ediyor. Bugün Düzce TMO’dan binlerce ton fındık çıkışı yapılacak. Düzce milletvekillerimiz kendi işleri ile uğraşmaktan fındığa sahip çıkacak vakit maalesef bulamamaktadır. Bizler İYİ Parti olarak milletvekillerimizin bu yoğun çalışmaları içinde kendilerine yardımcı olabilmek adına, fındıkla ilgili TBMM’ye sunmaları için bir önerge hazırladık. Sadece bu önergenin altına imza atacak cesur bir Düzce Milletvekili gerekiyor. Bu önergeyi alarak TBMM’ye sunacak ve benim ilimin geçim kaynağı olan fındığa ben iktidar partisi milletvekili olarak sahip çıkıyorum diyecek.”

Katırcıoğlu yaptığı basın açıklamasının ardından hazırladığı önergeyi basına okudu.

Haber: Ö.YILMAZ