Düzce Genç Eller Topluluğu, Düzce Genç Eller Derneği ve Ulusal Medikal Arama, Kurtarma ve Araştırma Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Jandarma Havacılık Tırı Düzceliler ile buluştu.



Jandarma Havacılığın 50. Yılı nedeni ile Düzce Anıtpark Meydanı’nda gerçekleştirilen ve akşam saatlerine kadar sürecek olan etkinlikte, Jandarma Havacılık’ı tanıtmak amacıyla gelen tır, vatandaşlara videolu tanıtım gerçekleştiriyor. Jandarma Havacılık’a ait ürünlerinde satıldığı ve gelirinin Jandarma Asayiş Vakfı’na bağışlandığı etkinlik, yarın itibari ile Düzce Üniversitesinde devam edecek.

Çarşamba günü gerçekleştirilecek konferans ile üniversiteli öğrenciler ve vatandaşlarla buluşulacak olan etkinliğe, Düzce Protokolünün yanı sıra Türk Havacılık ve Uzay Sanayi Genel Müdürü Temel Kotil, Jandarma Havacılık Başkanlığı’ndan Pilotlar ve Teknisyenler, Türkiye Hava Sporları Federasyonu Gyrocoopter Branş Başkanı Mustafa Yavuz ve Türk Hava Kurumu Yamaç Paraşütü Pilotu Özcan Bulut katılım sağlaması bekleniyor.



Cumhuriyet Konferans Salonunda Jandarma Pilot Albay Mustafa Tekindor, Jandarma Pilot Albay Haydar Yıldız, Türkiye Hava Sporları Federasyonu Gyrocoopter Branş Başkanı Mustafa Yavuz ve Türk Hava Kurumu Yamaç Paraşütü Pilotu Özcan Bulut ve Türk Havacılık ve Uzay Sanayi Genel Müdürü Temel Kotil’in konferansları olacak.

Yarın itibari ile Düzce Üniversitesi Ortak Yaşam Alanındaki yerini alacak olan; Türk Yıldızları Uçuş Similasyonu, Türk Yıldızları Karaoke Tırı, Türk Yıldızları Satış Tırı ve Jandarma Havacılık Satış Tırı’na, Çarşamba günü, TSK envanterine yeni katılan S1 Skorsky Helikopter’de alana iniş yaparak etkinliğe katılacak.



Haber: Ö. YILMAZ


Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8