Düzce’de yılan hikayesine dönen inşaatlardan biri olan Kültür Merkezi ile ilgili son gelişmeleri Düzce Milletvekili Fevai Arslan Öncü Ana Haber’de aktardı. Düzce’nin ölü yatırım kervanına giren inşaatlarından biri olan Belediye’den Bakanlığa devri gerçekleşmediği için bekleme aşamasında olan Kültür Merkezi ilgili Arslan, sorunun kaynağı olarak bakanlığı gösterdi.

 
BİZDEN KAYNAKLANMIYOR


Arslan, “Bizden kaynaklanmıyor. Kültür bakanlığına devrinde prosedür uzadı. Kültür bakanlığının bütçesinde yapılacak. Geciken işlerimizden biridir. Bilincindeyiz. Top kültür bakanlığında. İnşallah bu prosedürü aştığında bu inşaatı tamamlayacak.” dedi.


YÜZDÜK KUYRUĞUNA GELDİK


300 yataklı devlet hastanesi gibi Kültür merkezinde de bir kadersizlik yaşandığını ifade eden Arslan, son aşamaya gelindiğini ifade etti.
Arslan, “Bazı işlerimizden kadersiz oluyor. Onlardan birde kültür merkezidir. Devlet hastanesi kamu ihale sürecine kültür merkezide prosedüre takılmıştır. Bizi uğraştıran ve yoran işlerden biridir. Yüzdük kuyruğuna geldik. Bizim bu konuda çok savunacağımız bir şeyimiz de yok. Kabul ediyoruz. İnşallah 2014 takviminde bu işi bitireceğiz.” diye konuştu.

 

Haber; S.KAŞKIR