Kadınların girişimci olabilmeleri için gereken bilgi ve becerilerle donatmak üzere hazırlanan Kadın Girişimciliğini Destekleme Eğitimleri 20 Mart tarihinde Düzce’de başlıyor.

Girişimci olmayı bir seçenek olan değerlendiren kadınlarla, kendi işini kurmak isteyen kadınlar, proje çerçevesinde ortalama 45 saatlik eğitim ve danışmanlık hizmeti alırken, kendi işinin sahibi olup geliştirmeyi düşünen kadınlar ise yaklaşık 59 saatlik bir eğitim ve danışmanlık hizmetinden faydalanabilecekler.

Kadın Girişimcileri Destekleme hizmetlerinin yerel koşullara uyarlandığı ve kalifiye uzmanlar tarafından Türkçe verileceği, eğitimler, danışmanlık hizmetleri ve diğer hizmetler esnasında katılımcılar iş kurmak ve yürütmek konularında güncel bilgi sahibi olacakları, dolayısıyla, kadınlar girişimcilik konusundaki kapasitelerini kendileri değerlendirip tartabilecekleri ifade edildi.

 Ayrıca, proje çerçevesinde verilecek eğitimler 20 Mart Perşembe günü saat 13,00’de Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda başlayacağı, ilgilenenlerin 524 13 90 nolu telefondan Berna Duman’dan bilgi alabilecekleri belirtildi.