Düzce Merkeze bağlı Hasanlar Köyü'nün başarılı kadın muhtarı İlknur Günal, göreve başladığı günden bu yana sergilediği başarılı çalışmalarla takdir topluyor. Göreve başladığı günden bu yana başladığı Camii inşaatı yanında Şadırvan ve Gasilhane inşaatını kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı başaran Muhtar Günal "Ben kadın muhtar olarak iş ve icraatta kendimi ispatlamak zorundaydım. Köy halkımın bana verdiği destek ve katkıyla böyle bir eser ortaya koymanın mutluluğunu yaşıyorum. Emeği geçenleri de tebrik ediyorum" dedi.

Hasanlar Köyü Camii , Şadırvan ve gasilhanenin açılış kurdelasını Düzce'nin ilk kadın milletvekili Ayşe Keşir'le birlikte kesen  Vali Yardımcısı Miktat Alan, Hasanlar Köyü Muhtarı İlknur Günal'a yaptığı özverili çalışmalardan ötürü teşekkür etti.

Özel İdare Genel Sekreteri Muharrem Tozan ve Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'in de hazır bulunduğu açılışa çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi. Program açılış kurdelasının kesiminin ardından gelen konuklara  yemek ikramıyla sona erdi.

Haber:E.TAYHAN