KADİR GECESİ ÖZEL PROGRAMI DÜZENLENDİ

Düzce Belediyesi İslam alemi için büyük önem taşıyan Kadir Gecesi için özel olarak düzenlediği program Öncü TV ekranlarından da canlı olarak yayınlandı. Düzce Belediyesi İrfan Meclisi'nde gerçekleştirilen Kadir Gecesi Özel Programı vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Özel semazen gösterisinin yapıldığı gecede Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram halka karanfil dağıttı. Teravih namazı sonrası başlayan İrfan Meclisi Kadir Gecesi programı sema gösterileri ve tasavvuf müziği ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

 

 

 

Öte yandan Düzce Belediyesi Kadir Gecesi dolayısıyla Kalıcı Konutlar'daki Ramazan Sokağı'nda da özel bir program gerçekleştirdi.

İRFAN MECLİSİ CANLI YAYINLANDI

Düzce Belediyesinin düzenlediği İrfan Meclisindeki Kadir Gecesi özel programını Düzce halkı Öncü RTV ekranlarından canlı olarak izledi. Öğle saatlerinde irfan meclisinde canlı yayın hazırlıklarına başlayan Öncü RTV Teravih namazında sonra programı canlı yayınlamaya başladı.

 

 


İrfan Meclisindeki Kadir Gecesi özel programında Belediye Başkanı İsmail Bayram masaları tek tek gezerek halkın Kadir gecesini kutladı. Çocuklarla da bir süre sohbet eden İsmail Bayram, halka karanfil dağıttı ve vatandaş ile sohbet etti.



Haber: M. YILMAZ