Kalıcı Konutlar'da çevre sorunları bitmiyor! Konut sakinlerinden gelen şikayetlerin başını ise etrafa saçılan evsel atıklar çekiyor. Bu kez tepkinin adresi Çamlıevler Mahallesi oldu. Uzun süredir yaşadıkları çöp soruna çözüm isteyen mahalle sakinleri ilgili kurumun harekete geçmesini istiyor. 3. Bölge 24. Ada’da ikamet eden vatandaşlar, konteyner eksikliği nedeniyle yollara taşan çöpler yüzünden yaşanan çevre kirliliğine artık bir son verilsin istiyor.

Mahalleli çöplerinin sokak köpekleri tarafından sürekli etrafa dağıtıldığını ifade ederek hemen hemen her gün çöp topladıklarını söyledi.

Vatandaşlar, konteyner olmasığı için apartmanların etrafına bırakılan evsel atık poşetlerinden kaynaklanan koku ve kirlilikten oldukça rahatsız olduğunu belirtirken Düzce Belediyesi’nin kendilerinden aldıkları bedellerin karşılığını hizmet olarak vermesini talep ediyor. Vatandaşlar mahallelerine gerekli sayıda çöp konteyneri getirilerek bu önemli soruna çözüm bulunması çağrısı yaparken ayrıca sokakta yaşayan köpeklerin de toplatılmasını istedi.

Haber:Y.SEVER