30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91 yıl resepsiyonuna katılan Belediye Başkanı İsmail Bayram gündeme dair açıklamalarda bulundu.

“ONBİR BELEDİYEDE İDDİALIYIZ”

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram “ 11 belediye de iddialıyız” açıklamasında bulundu.

Bayram “ Biz bu seçimlerde bütün belediyelere iddialı hazırlanıyoruz. Seçim süreci başladığında projelerimiz olsun, yaptıklarımız olsun, yapacaklarımız olsun tabi ki bir çok şey konuşacağız. Ancak henüz o sürece girmedik, biz şu anda hızlı bir şekilde Düzce için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tabiki biz AK Parti olarak yerel seçimlerde iddialıyız. 11 belediyenin tamamını almak için bütün teşkilatımız ile gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bundan sonra bu çalışmalar daha hızlı bir şekilde devam edecek” şeklinde konuştu.

“AHŞAP YÜRÜYÜŞ YOLLARI YAPACAĞIZ”

Belediye Başkanı İsmail Bayram Şehir merkezine yapılması planlanan şehir parklarında çalışmaların başladığını ve en kısa sürede bitirileceğini söyledi.

Bayram parklar ile ilgili olarak “Fidanlık arazisine yapılacak şehir parkında hiç bir problem yok, projeini bitirdik, uygulama ile ilgili önümüzdeki günlerde süreç başlıyor. Belediye olarak biz özel şahıs gibi hemen uygulamaya geçemiyoruz. projesini bitirdik, ,ihalesini yaptık çalışmalar başlayacak. 11 dönümlük arazide şehir parkı kuracağız. Halkımızın kullanımına açacağız. Orada kullanacağımız bütün metaryallerin ahşap olmasına dikkat ediyoruz. Orada ki doğayı, görüntüyü hiç bozmayacak, oradaki yeşil ile, ağaçlar ile uyumlu olabilecek bir çalışma yapıyoruz. O nedenle biraz uzun sürüyor. Ahşap yürüyüş yolları yapacağız. Buna çocuk oyun alanları dahil ahşap kullanmaya çalışacağız. Orası çok güzel bir yer olacak.” dedi

Küçüksu parkında da çalışmaların devam ettiğini belirten İsmail Bayram, Küçüksuyu'nda bölge için cazibe merkezi olacağını söyledi.

Bayram “ Küçüksu Parkını halkımızın ve çocuklarımızın kullanımıza açacağız. Azmimilli mahallesindeki önemli bir eksikliğide kapatmış olacağız” dedi.

KALICI KONUTLARDA 120 DÖNÜM HALKA AÇILACAK

Belediye Başkanı İsmail Bayram iki şehir parkı dışında Kalıcı Konutlarda da 120 dönümlük bir park yapacaklarını söyledi.

Bayram “ Kalıcı konutlarda 120 dönümlük bir araziyi aldık. Milli emlak ile görüşmelerimizi yaptık. Arkadaşlarımız çok hızlı bir şekilde projeyi hazırlıyorlar. Orada neler yapabiliriz, çalışmalarımız devam ediyor. 120 dönümlük araziyi halka açacağız. Kalıcı konutlarda tüm Düzce'nin yararlanabileceği bir merkez oluşturacağız.” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı İsmail Bayram şehir merkezinde farklı yerlerde çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Bayram “ şehir merkezinde gözüme kestirdiğim yerler var. şehir merkezinde yeşil alan imkanına sahip tüm alanların betonlaşmadan, bina yapımına izin vermeden, yeşil alan olarak bu şehirde yaşayan insanların kullanımıza açmak istiyoruz” dedi.

 

Haber; M. YILMAZ