Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı’nın Nisan ayı Olağan toplantısında yeni yönetim kurulunun belirlenmesinin yanı sıra, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin ihtiyaçları gündeme alındı. Vakıf Başkanı Önder Tonyalı Konu ile ilgili olarak bir basın açıklaması yayınladı.

Toplantıda Önder Tonyalı yeniden vakıf başkanlığına seçilirken, ikinci başkanlıklara Veysel Çakar ve İbrahim Gösterişli, Muhasipliğe Murat Özsoy, Vakıf sekreterliğine de Ali Dilber getirildi.

Vakıf toplantısında Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin ihtiyaçları da ele alındı. Hastanenin haziran ayı sonundaki açılışına tefrişatının yetiştirilmesi için “ Bir Oda da Senden” adı altında büyük bir kampanya başlatılması kararının da alındığı toplantıda, bu amaçla işadamları ve Düzcelilerin desteğinin alınmasına karar verildi.

Başlatılacak olan kampanya için Metin Büyük, Murat Özsoy, Önder Tonyalı ve Özhan Olcay’dan oluşan bir komisyon kuruldu.

Toplantıda, 25 Bin YTL için platin, 10 Bin YTL için Altın, 5 Bin YTL için ise gümüş olmak üzere, kategorize edilen yardım miktarlarını bağışlayanların adının, hastanedeki panolara yazılmasına da karar verildi.