Memur-Sen il merkezine yaptığı ziyarette bir açıklama yapan Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, “Sendikamızın engellenemez büyümesi devam ediyor. Türkiye geneli yetkiye koşuyoruz” dedi.

Üye sayılarının her geçen gün artmaya devam ettiğini belirten Büro Memur-Sen Genel başkanı Yusuf Yazgan “ Yeni şubeler kurmaya devam ediyoruz “ diyerek sözlerine şöyle devam etti:

“ Sendika olarak Büro Bankacılık Hizmet Kolundaki kamu çalışanlarının temsilcisi ve sözcüsü olduk. Büro Memur-Sen’in elde ettiği kazanımlar sayesinde kamu çalışanlarının tercihi haline geldik.”

Yazgan, Siyasetle sendikacılığı hiçbir zaman birbirine karıştırmadıklarını söyleyerek, kimseyi ötekileştirmeden sadece kamu çalışanlarına hizmet etmek, onlar için kazanım elde etmek için sendikacılık yaptıklarını belirtti.

Yazgan, “ Bizim bu onurlu mücadelemizi gören kamu çalışanları artık bizi tercih ediyor. Geçtiğimiz yıl yüzde 85 büyüme ile üye sayımızı 33 bine çıkarttık. Üye sayımız her geçen gün artıyor, artmaya paralel olarak da yeni şubeler kuruyoruz. Sendikamıza yeni yeni şubeler kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sendikamızın her yerde olduğu gibi Düzce’de de engellenemez büyümesi devam edecek. En az 50 bin hedefi ile Türkiye geneli yetkiye koşuyoruz” dedi.