Kusursuz Cafe’de düzenlenen kahvaltıya, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Milletvekili Ümit Yılmaz ve 60 kişi katılım sağladı. Songül’ün mutluluğu ve moralinin yüksek tutması için ellerinden geleni yapan Düzce sevdalıları yardımlaşma ve arama kurtarma ekibi Songül’ün isteklerini yerine getirmeyi de ihmal etmedi. Okuduğu okulda, arkadaşlarının dışlaması sebebiyle okulunu bırakmak zorunda kalan Songül, farklı bir okula geçip eğitim-öğretim hayatına kaldığı yerden devam etmek istiyor.




 
“Bu hastalıkta moral çok önemli”
Düzce Sevdalıları Yardımlaşma Platformu ve Arama Kurtarma Ekibi Başkanı Reşit Kurt Songül’ün her zaman yanında olduklarını ve her koşulda moral desteğinde bulunacaklarını söyleyerek:
 “Biz Düzce sevdalıları Yardımlaşma Platformu ve Arama Kurtarma Ekibiyiz. Bugün kızımıza moral olsun diye ekip olarak komple maddi manevi bütün ihtiyaçlarını karşıladık. Kızımız 17 yaşında lef kanseri tedavi süreci hala devam ediyor. Kızımız için toplanıp destek verip gerekli olan bütün tedavisini karşılayacağız. Kızımızın en büyük ihtiyacı olan moral motivasyon ekip olarak bugün burada toplanıp kızımız için kahvaltı organizasyonu yaptık. Kızımızın bizden en çok istediği oyuncak ayıcık vardı onu aldık. Görmek istediği bir vekilimiz vardı vekilimiz de bizi kırmadı bugün geldi. Şimdi kızımızın bütün her şeyini burada karşılamak istedik. Kızımızın okuduğu okulu değiştirmek istiyor. Buradan bunu çözmeye çalışacağız gerekli mercilerle. Bunu çözdükten sonra kızımızın bütün giderleri bitmiş olacak. Umarım en kıza zamanda iyileşip aramıza dönmesini bekliyoruz. Biz kızımızın sonuna kadar arkasındayız. Hep birlikte toplanacağız 7/24 yanındayız. Bizden isteklerini ve dileklerini söylemesi yeterli. Bugün burada 60 kişiye yakın toplandık. Her şey kızımız için.  Bu hastalıkta en gerekli olan şey moral, bizde gerekli olan tüm morali kızımıza vereceğiz.” dedi


 
“Ben söz verdim ama bu hastalığı yenicem”

Kendisi için organize edilen kahvaltıdan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Songül şunları kaydetti: “Çok mutlu oldum. Normalde ben dışarıya çıkmam, çıkmakta istemem. Abi sağ olsun onun sayesinde dışarı çıktım. Mutluyum. Ben 2’inci ameliyat olmadan önce maske takıyordum. Arkadaşlarım benimle dalga geçmişti. Maske takıyorsun, kanserlisin seni yanımızda istemiyoruz dediler. O yüzden okulu bırakmak zorunda kaldım. Bu hastalığı yenicem umudum var ama bazen kızınca yenmek istemediğimi söylüyorum.  Ben söz verdim ama bu hastalığı yenicem.”



Haber: E.B.SUNMAN


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ