Çilimli’yi ziyaret eden Vali Vasip Şahin bir dizi etkinliğe katıldı. Vali Şahin’e ziyaretinde Çilimli Belediye Başkanı,Çilimli Kaymakamı ,Milli Eğitim Müdürü ve Çilimli Garnizon Komutanı Vedat Araç’ta eşlik etti. Vali Vasip Şahin ve beraberindekiler ilk olarak Çilimli Belediye Sosyal Tesislerinde Erdemliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen ve Çilimli’de bulunan farklı okullardan seçilen Altın Öğrenci Ödül Töreni'ne katıldılar.

Öğrencilere ödüllerini veren Şahin, başarılarıyla ön plana çıkan öğrencilerin ödüllendirilmesinin anlamlı olduğunu ifade ederken Çilimli Erdemliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni de  tebrik etti.

İlk Harcı Koydu

Daha sonra Çilimli’de bulunan mevcut  Pazaryerini ziyaret eden Vali Şahin ve beraberindekiler  esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Vali Vasip Şahin, Çilimli Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve Temmuz ayı sonunda bitirilmesi planlanan Kapalı Pazaryeri inşaatı temel atma törenine katıldı burada okunan dualar ve kesilen kurban sonrası Şahin inşaat sahasına ilk harcı attı.

Daha sonra Çilimli Anaokulu'nu ziyaret eden Şahin, öğrencilerin hazırladığı 3 Boyutlu Resim Sergisi'ni gezdi. Miniklerin hazırladığı çalışmanın çok başarılı olduğunu ifade eden Vali Şahin, bu tarz  Sergilerin ilköğretim okullarında da düzenlenmesinin faydalı olacağına işaret ederek Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine bu konuda talimat verdi.

Çilimli ziyaretinde Vali Şahin, son olarak  yapımı devam eden Spor Kompleksi içinde yer alan,  iki çim antrenman sahası, bir halı saha ve soyunma odası inşaatında incelemelerde bulundu. Şahin, tesislerin Çilimli ve Düzce sporunun altyapısına önemli bir hizmet vereceğini ifade ederek kısa bir süre sonra açılışını birlikte yapma temennisinde bulundu.

Haber; S. KAŞKIR