Vali Ali İhsan Su, Şehit yakınları ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına Vali Ali İhsan Su, eşi Zeliha Su ile birlikte katıldı.

 


Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra iftar yemeğinde Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, İl Jandarma Alay Komutan vekili Yarbay Ersen Çetin, vali yardımcıları ve bazı daire müdürleri de hazır bulundu.

 

 

Vali Su, eşi ile birlikte masalarını dolaştığı şehit ve gazi aileleriyle yakından ilgilenerek onlarla bir süre sohbet etti.

Şehit ve gazi aileleriyle aynı masayı paylaşarak iftarını açan Vali Su, programa katılan davetlilere teşekkür etti.

 

 


Oruçların açılmasının ardından okunan dualarla devam eden programda Vali Ali İhsan Su, şehit yakınları ve gazilere kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti.

 

 

Su, “Ramazan, hepinizin malumu bizi birbirimize yakınlaştıran kaynaştıran birlik ve beraberliğimizi güçlendiren paylaşma duygularımızı zirveye çıkaran çok özel günlerdir. Bizde bu günlerde atmosferine uygun olarak sizlerle şehitlerimizin yakınlarıyla aileleriyle gazilerimizle aileleriyle bir araya gelmeyi düşündük. Bu iftarı tertip ettik şunu unutmayalım biz valilik olarak devlet olarak sizlerin yanındayız. Ne zaman bir sıkıntınız olursa bir arzunuz isteğiniz olursa her zaman başımızın üzerinde yeriniz var. Biz sizlere hizmet etmekten büyük bir gurur duyuyoruz" dedi

 

Haber;S.Kaşkır