Yollar başta olmak üzere alt ve üst yapı ile ilgili yaşadıkları sıkıntıları ilgili kurumlarla çözemeyen vatandaşların, basın aracılığıyla seslerini duyurmaya çalıştığı Düzce'de artık alışılagelmiş bir hal alan bu durumu değiştirmek isteyen Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, mahallelere bizzat giderek sorunları yerinde dinleme yöntemine başvuruyor.

Görevi devralması sonrasında yerel bir yönetici olarak halkla sık sık bir araya gelmenin önemli olduğunu her fırsatta vurgulayan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, bu anlayışı çerçevesinde ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda ev, işyeri ve kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ay, şikayet ve talepleri ilk kanaldan almanın gerekliliği üzerinde durarak, "Zamanımız oldukça hemşehrilerimle bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bu sayede belediyemizden beklenen hizmeti en hızlı ve verimli şekilde hedefine ulaştıracağımızı düşünüyorum. Düzce Belediyesi olarak yaptığımız her işte, hazırladığımız her projede vatandaşlarımızın taleplerine büyük önem veriyoruz. Daha yaşanabilir bir Düzce için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber: C.ÜSTÜNER