D-100 Karayolu Olimpiyat Kavşağı'nda ciddi anlamda bir trafik keşmekeşi yaşanıyor. Yeni açılan Ruhi Kurnaz Caddesi ile merkezden  ve pazaryerinden D-100 Karayoluna geçişte yaşanan trafik akışına, D-100 Karayolunun her iki yönünden geçen yan yollar eklenince  bu alandan  şehre girmekte şehirden çıkmakta büyük bir "cambazlık" istiyor..
         
D-100'ün İstanbul yönünden gelen araçların Ruhi Kurnaz Caddesine veya pazaryerine ya da yan yollara girebilmesi için yeterli sinyalizasyon sisteminin henüz kurulmayışı olası kazalara davetiye cıkartıyor.Kavşakta yeterli ışıklandırmanın da olmayışı özellikle gece akışı olumsuz yönde etkiliyor. Bu kavşağı araç olarak ta yaya olarak ta kullanmanız o kadar güç ki nerden geleceği belli olmayan bir aracın altında kalmanız an meselesi.
          
D-100'de devam eden iyileştirme çalışmalarının Düzce'nin en yoğun trafiğine sahne olan Olimpiyat Kavşağı'nda devam etmesini bekleyen  vatandaşlar :"Düzce, kazalarla anılan bir il olmaktan çıkarılmalı.. D-100 Karayolu Düzce için tam bir vitrin anlamı taşıyor.Düzce'ye her uğrayanın ilimizi daha iyi görmesi ve daha iyi tanımasının en güzel ve en anlamlı yolu D-100 Karayolunu estetik hale getirmekten geçer. Kazasız bir gelecek için D-100 Karayolunda bulunan Olimpiyat gibi kavşaklarda düzenleme yapmak şart oldu " dediler.

Haber:E.TAYHAN