Elverişsiz hava şartlarının hüküm sürdüğü Düzce’de yağan yoğun kar yağışı sonrası harekete geçen Kaynaşlı Belediyesi’nin Kar Timleri, ilçe merkezinde ulaşımda aksama yaşanan yollarda çalışma yaptı.

Karla mücadele ekipleri, 24 saat dönüşümlü olarak çalışarak kardan kapanan yollarda vatandaşların mağdur olmaması için çalıştı. Karla mücadele çalışmalarını 2 adet JCB, 1 Greyder, 2 Kepçe ve toplanan karları şehir dışına taşımak için 4 adet kamyonla sürdüren ekipler teyakkuzda bekliyor.
Bolu Dağı’na yakınlığı nedeniyle zorlu kış koşullarını en fazla hisseden Kaynaşlı’da belediye ekipleri vatandaşın günlük yaşamının olumsuz etkilenmemesi için araç filosunu genişletmeyi ihmal etmedi.



İlçe belediyesi bünyesine kattığı 15 yeni iş makinesiyle filosunu güçlendirdi. Ana ve ara arterler, cadde ve sokaklarla, araç ve yaya trafiğinin olduğu bölgeleri kardan temizlemek için alınan iş makineleriyle ulaşımda aksama yaşanmaması için çalışılacak.  



EKİPLER HER AN TEYAKKUZDA
Okullarda eğitime kar yağışı nedeniyle 1 gün ara verilen ilçede, Kaynaşlı Belediyesi ekipleri gelecek olan acil ihbarlara 24 saat esasıyla müdahale etmek üzere teyakkuz halinde bulunuyor.