Doğa Sporları'nda "Marka" olmayı hedefleyen Kaynaşlı'da alt yapı çalışmalarında yaşanan gelişmeler ve sosyal projelerde yaşanan gelişmeler ilçede olumlu bir havanın oluşmasına yol açtı.Göreve geldiği günden bu yana özellikle doğa sporlarında ülkede ve uluslararası organizasyonlarda Kaynaşlı'nın adının duyulmasında büyük katkısı olan Belediye Başkanı Erol Bayraktar, ilçeyi bir bütün olarak düşündüklerini belirterek, bürokrasiyle iç- içe halkın da onay ve desteğiyle ilçeyi  marka şehir yapmayı hedeflediklerini dile getirdi ve  "2016 ve 2017 yılları bizim için bir temel atma yılı olacak" dedi:

KAYNAŞLI MERKEZ VE KÖYLE BİR BÜTÜN

İlçeyi kaymakamla birlikte tüm ilçe olarak planladıklarını belirten Belediye Başkanı Bayraktar, şunları kaydetti: "  Biz Kaymakamımızla hem merkezimizi tüm ilçe olarak planlama düşüncesini taşıdık. Belediye Başkanı belediyenin alanındaki görevlerle ilgilenmeli, yönündeki düşüncelere bizim farkımızın burada olduğunu söylemek gerekiyor. Biz oy isterken çöp toplamaya, kanalizasyon yapmaya değil... Kaynaşlı’yı 20 köy ve 7 mahallesiyle baştanbaşa imar edeceğimizi söyleyerek bu insanlardan oy istedik. Çalışmalarımızı da o yönde sürdürüyoruz. Bizim birliğimizi bozmaya çalışanlar var ama biz bu girişimlere Sayın Kaymakamımızla birlikte kenetlenerek meydan vermedik."

ESKİ KAYNAŞLI GERİDE KALDI

GÜNLÜK Programı'nda Erol Tayhan'ın sorularını cevaplandıran Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, tarım, sanayi ve turizmin birlikte ele alınması gerektiğine dikkat çekti. Bayraktar,"Eski Kaynaşlı eskide kaldı. Eski Kaynaşlı’da kalanlar orada kalsınlar, uğraşmaya devam etsinler. Biz yeni Kaynaşlı’yı imar etme noktasında azimle canla başla çalışarak emin adımlarla ilerliyoruz.Biz belediye bünyesine cenaze araçları aldık. Mahallelere yakın köylere ‘Acınız acımızdır’ diyerek yakını kaybeden acılı aileleri bu tür işlerle meşgul etmemek için ne yapılması gerekiyorsa her şeyiyle ilgileniyoruz. Belediyemizde şuan 2 tane cenaze aracı mevcut, 1 tane daha sipariş verdik." dedi:

OTELLER GELİYOR

Kaynaşlı'da turizm alanlarının gelişmesi ve turist akınının da olmasıyla birlikte turizm yatırımlarının ön plana cıkacağını belirten Başkan bayraktar, önce 4 yıldızlı ardından beş yıldızıl otel yapımı için girişimcilerin talepleri olduğu müjdesini verdi.

Haber;E.TAYHAN