Motor sporlarına yaptığı yatırımların karşılığını düzenlenen organizasyonlara ev sahipliği yaparak alan ve adını Türkiye genelinde duyuran Kaynaşlı’da ilçenin kalkınması için çalışmalar devam ediyor. Spor turizminde marka olma yolunda ilerleyen ve yatırımlarına devam eden Kaynaşlı Belediyesi, ilçe halkının rahatı ile spor turizmi için gelen misafirlerin memnuniyeti adına çalışmalarını sürdürüyor. Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar bu doğrultuda ilçe genelinde başlattığı yol ağını yenileme çalışmalarında mesafe kat etti.
Kaynaşlı Belediyesi tarafından 2016 yılı boyunca gerçekleştirilen alt ve üst yapı çalışmaları sonucunda 51 bin 979 metrelik alanda yol açma, genişletme ve asfalt çalışmaları gerçekleştirildi.


Bu kapsamda, 4620 metre yol açma çalışması, 6984 metre beton duvar, beton tahta duvar, taş duvar, beton direk çalışması, 18940 metre asfalt kırıntı çalışması ve 11295 metre asfalt çalışması olmak üzere 51 bin 979 metrelik alanda yol açma, genişletme ve asfalt çalışmaları yapıldı.


Ayrıca yapılan yol genişletme çalışmalarında 10 metre üzerinde yol genişletme yapıldı. Çalışmaların 2017 yılında yapılan program kapsamında devam edeceği vurgulandı.