Kaynaşlı ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak TOKİ evleri için ihaleye çıkartıldığı bildirildi. TOKİ'den yapılan açıklamada, Kaynaşlı'da yapılacak 110 adet Konut ile altyapı, çevre düzenlenmesi ve inşaat yapım işini ihaleye çıkardı.

Ekim ayının 11'inde yapılacak ihale için yüklenici olmaya talip olan firmaların, ihale ilanına TOKİ'ye ait resmi internet sitesinden ulaşabilecekleri bildirildi.

Bunu dışında Kaynaşlı Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, Kaynaşlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından barınma ihtiyacı olan 6 dar gelirli aile için yaptırılan ev inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Yılmaz, Kaynaşlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Barış Şimşek ile evleri oturulamayacak derecede olan aileler için yaptırılan ev inşaatlarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı ve çalışmaların hızlandırılması için talimat verdi.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, hazırlıkların Kurban Bayramı'na kadar biteceğini belirterek, en kısa zamanda evlerin anahtar teslimini yapacaklarını ifade etti.

Haber; R. BAL