D-100 karayolu bugün yine bir kazaya sahne oldu. Kazanın mevkii ise yine bilindik bir yerdi. Sık sık kazaların meydana geldiği ve kara nokta ilan edilen Hacıkadirler sapağındaki kaza saat 14:00 sıralarında meydana geldi.Kazada araç sürücüsü yaralandı.

 Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Osman Parlak idaresindeki Cumayeri belediyesine ait vidanjör sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Devrilen araç içerisinde sıkışan sürücü kurtarılmayı bekledi. Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri itfaiye, jandarma ve emniyet ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler yaralı sürücü için adeta canla başla uğraştılar. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü Osman Parlak sağlık ekiplerince Düzce Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Vidanjörün takla atması sonucu araç adeta 3 parçaya bölündü. Yola savrulan araç parçaları nedeni ile D-100 Karayolu İstanbul istikameti tek şeritten kontrollü bir şekilde verildi. Araçtan dökülen yağ ve mazot nedeni ile kayganlaşan yolu itfaiye ekipleri yıkarken, jandarma ve emniyet ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Öte yandan daha önce köy muhtarı ve vatandaşlar Hacıkadirler Sapağı’na sinyalizyon sistemi kurulması noktasında şikayetlerini iletmiş, dönemin valisi Adnan Yılmaz karayolu yetkilileri ile yaptığı incelemede çevre sakinlerine kavşağa sinyalizasyon sistemi yerleştirileceği sözünü vermişti.

Haber;İ.KELEŞ