Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi Başkan Vekili Salih Keskinli, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları Ali Güney, Şemsettin Yenersoy, Murat Caymaz, Özel Kalem Müdürü Akif Keleş, YEYPAŞ Genel Müdürü Kenan Gökmen ve ilgili birim müdürlerinin katılımıyla her hafta pazartesi ve cuma günleri düzenli olarak gerçekleştirilen Üst Yönetim Koordinasyon Kurulu Toplantısında, Düzce Belediyesi'nin 2015 yılı altyapı ve üst yapı yatırımları için 50 Milyon TL'yi bulan yatırım ve bütçe planlaması yaptı.

KONURALP'TE ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANIYOR

Yapılan planlama sonucu Konuralp'te bir önceki yıl başlayan yol, kaldırım, asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarının 2015 yılında tamamlanması öngörüldü.

DÜZCE'YE YENİ MEYDAN

2015 yılında gerçekleştirilecek çalışmalarla Düzce'ye yeni bir meydan daha kazandırılacak. Eski Düzce Lisesi'nin bulunduğu alan tıpkı Anıtpark Meydanı gibi etkinliklere ve çeşitli törenlere ev sahipliği yapan bir meydan haline gelecek.

KONURALP'E SAAT KULESİ

Düzce Lisesi Meydanına ve Konuralp Meydanına yapılacak birer saat kulesiyle Düzce'nin görsel kimliğine katkı sağlanacak.
 
 
KÜÇÜKSU PARKI PROJESİ İLERLİYOR

Düzcelilerin gerçekleşmesini beklediği Küçüksu Parkı ise yine 2015 yılı hizmetleri arasında yer alıyor. Küçüksu Parkı eski halini aratmayacak bir görünüme kavuşacak. Nikah salonunun da içinde bulunduğu projede Asar Deresi teras düzenlemesi de yer alıyor.

DÜZCE'DE İLK DEFA BAZALT ASFALT YAPILIYOR

Atatürk Bulvarı ve İstanbul Caddesi örnekleri Avrupa'da görülen çok özel ve dayanıklı bazalt asfalt ile tanışacak. Akçakoca Sapağından Otopark Camii'ne kadar yollar bazalt aşınma yüzeyiyle kaplanacak. Uzun zaman dayanıklılığıyla ve görsel olarak farklı güzelliğiyle bilinen bazalt asfalt Düzce'de ilk defa kullanılacak.

DÜZCE'DE 50 MİLYONLUK YATIRIM 

2015 yılı içerisinde 2 km duvar yapım işi, 100 bin tonu bazalt olmak üzere 130 bin ton asfalt yapım işi, 15 bin metre kare bazalt kaldırım döşemesinin yanı sıra Düzce'nin muhtelif yerlerine döşenecek olan granit travertenler ve yerleştirilecek dekoratif çöp kovalarıyla şehir meydanı temiz ve iç açıcı bir görünüme kavuşacak.

KAPALI PAZARYERİ GELİYOR

2015 yılı içerisinde Düzce'de yer alan semt pazarlarında da ilgili yönetmeliğe uygun olarak çalışmalar tamamlanacak. Kapalı semt pazarlarıyla hem esnafın hem de Düzceli vatandaşların yüzü gülecek.
 
MELENSU PARK PROJESİ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in seçim vaatleri arasında en dikkat çeken projelerinden Melen Su Park Projesi için gerekli çalışmalar da 50 milyonluk yatırıma ek olarak bütçelendirilecek ve proje 2015 yılı içerisinde tamamlanacak.
Melen Su Park Projesiyle Düzce Melen Çayı üzerine yapay bir ada inşa edilirken, çevresinde ise amfi tiyatro, lunapark, kafeteryalar, akua park, kır düğünü evleri, aile yaşam merkezi ve kapalı yüzme havuzu ile su sporları merkezi oluşturulacak.
Düzce'nin merakla beklenen bu büyük yatırımı için gerekli adımlar 2015 yılı içinde hızla atılacak.