Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş yapımı süren yıkılıp yeniden inşa edilen Şaguç Köprüsü ve Selahattin Olcar Köprülerinin son halini yerinde inceledi. Başkan Keleş, köprülerin son durumu hakkında açıklamalar yaptı.



Başkan Keleş, özellikle Selahattin Olcar Köprüsü’nün devamında yer alacak olan yeni yapılan Şehirlerarası Otobüs Terminali ve otoban bağlantısının önemli olduğunu söyleyerek otoban bağlantı yolunun ihalesine bir ay içerisinde çıkılacağını belirtti.

Düzcelilere vermiş olduğu en önemli iki söz olarak nitelendirdiği otogar ve otoban bağlantı yolunu bu yıl bitireceklerini söyleyen Keleş,  pazaryeri ihalesi yaptıklarını söyledi.Yaz aylarında birçok alanda şehirde çalışmalar yapılacağını söyleyen Başkan Keleş, İSKİ Genel Müdürlüğünün ve DSİ’nin 2015 yılını Düzce yılı olarak ilan ettiğini söyledi.

KALICI'YA SOSYAL TESİS

Arıtma Tesislerinin ihalesinin yapıldığını söyleyen Başkan Keleş, yılsonuna kadar daha fazla iş yapacaklarını söyledi.Tartışmalara neden olan Şaguç Köprüsünde yaşanan kot farkı sorununun asfaltlamayla çözüleceğini belirten Keleş, alanda değişikler yaparak bölgeye yeni bir kent meydanı havası vereceklerini sözlerine ekledi.



Başkan Mehmet Keleş, Kalıcı Konutlar 3.Bölgede üç yıldır atıl bir vaziyette bulunan Belediye Sosyal Tesislerindeki çalışmaları da yakından gördü.Keleş, yenileme çalışmalarıyla kır bahçesi şeklinde bir düğün salonu yapacaklarını ve maddi olarak gücü yerinde olmayan vatandaşların yararlanabilmesi için de uygun fiyata hizmete sunacakları söyledi.

HABER; Y.SEVER