Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı yeni yönetimini belirledi. Mevcut yönetimin görevi bırakma kararı almasıyla kongre sürecine giren vakfın yeni yönetimi Yusuf Taşhan’ın oluşturduğu tek liste ile belirlendi. Taşhan’ın listesinde yer alan Avukat Ali Dilber ise kongrenin ardından açıklamada bulundu. Dilber, kendi inisiyatifi dışında listede yer aldığını kısa süre içerisinde istifasını vereceğini belirtti.

 

BEN KENDİ İRADEMLE YAZILMADIM

Dilber, “Düzce’mizin Kalkınma Ve Tanıtma Vakfı olağanüstü kongre kararı almışlar. Yusuf Taşhan yeni yönetime talip olduğunu beni de ismimi yazacağını söyledi. Ben istememe rağmen listede adımı koymuşlar. Sandık olmadan da seçimi yapmışlar. Ben istifa dilekçemi vermek üzere divana geldiğimde kongrenin kapatıldığı söylendi. Benim dışındakilerde nasıl yazıldı bilmiyorum. Ben yönetim kurulunda çalışmayacağını söyledim. Bu hale gelmesinden üzüntü duyuyorum. . Ben kendi irademle yazılmadım. Pazartesi gününden itibaren de istifamı göndereceğim.” Diye konuştu.


SAHİP ÇIKILMALI

Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfının çok yıpratıldığını söyleyen Dilber, Vakfın daimi üyeleri olanVali Belediye başkanı ve rektörün sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.
Dilber,”Burada düzce tanıtma ve kalkınma vakfı daime üyeleri belediye vali ve rektörün bir araya gelmesi gerektiğini düşüyorum. Eski yönetimden de kimse göremedim. Bir birliktelik yok. Bir daha kurulma imkânı olmayan bu vakfın yaşatılması için sahip çıkılmalı”dedi.

 

Haber; S.KAŞKIR