Türkseven Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven’e hayırlı olsun ziyaretleri gelmeye devam ediyor. Düzce Erciyas Boru Düzce Temsilcisi Kamil Kesikbaş da Öncü TV’yi ziyaret ederek temennilerini dile getirdi.

“Daha da Öncü TV’yi büyüteceğini, geliştireceğine inancım tamdır”
Kesikbaş, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Türkseven ailesi Düzce’de herkesin bildiği yatırımlar yapan, Düzce’nin güçlü ailelerinden biridir. Faruk bey yıllardır benim komşumdur. Erciyas Boru’da yıllardır yan yana çalıştık. Kendilerinin Öncü TV’de sanayicilik vasfı olması nedeniyle de Düzce Sanayisinin çeşitli platformlarda bizleri anlatacağını biliyoruz,  bizlerin durumundan haberdar çünkü. Daha da Öncü TV’yi büyüteceğini, geliştireceğine inancım tamdır.”

“Şuanda holding olarak baktığımızda çalışan kişi olarak Türkiye’de binlerdeyiz ”
Erciyas Boru ile ilgili bilgi de veren Kesikbaş, şu ifadeleri kullandı:

“Düzce’de Erciyas Boru ilk 500 şirketler içerisinde, Türkiye’de 250.sıradayız. Bu sene sene değişir tabii iş durumuna göre. Yatırımlarına devam etmekte. Erciyas Boru, Eciyas Holding oldu. Raylı sisteme girdik. Burada da iddialıyız. Biz Düzceliyiz. Düzce’ye sosyal ekonomik yönden her türlü desteği her zaman verdik, vermeye de devam edeceğiz. Düzce’nin sayılı firmalarından bir tanesi. Düzce’de baktığımız zaman Düzce Kooperatifinden bakıldığında 2 bin, 2 bin 500 TIR yükümüzü taşımakta. İşçi kapasitemize baktığımızda 300 ile 500 arasında değişiyor. Şuanda holding olarak baktığımızda çalışan kişi olarak Türkiye’de binlerdeyiz .”

“Sanayicilerin bence Düzce’yi tercih etmeleri lazım”
Düzce’ye sanayicileri davet ettiğini de söyleyen Kesikbaş, sözlerini şu cümlelerle sonlandırdı:

“Düzce olarak bakmamak lazım. Sanayicilik zor bir iş. Sanayici yükü taşıyan demektir. Sanayicinin baş tacı edilmesi, sırtında taşınması lazım. Bu ülkenin kurtuluşu sanayide. Sanayiyi geliştirmemiz lazım, istihdamı arttırmamız lazım. Düzce’den de beklentilerimiz bizim, normal rutin çalışmamızda bize destek olmaları, her türlü yanımızda olmaları. Sanayicinin derdi bitmez. Bizim tek derdimiz üretip satmak. Şirketimiz 20 yıldır Düzce’de. Devamlı büyümeyi hedefledik. 20 yılda çok yol katettik. Düzce’ye gelsinler, sanayici için büyük avantajdır. Sanayicilerin bence Düzce’yi tercih etmeleri lazım.”

Haber: M. AYDIN