Düzce’de değişik alanlarda çöp toplama etkinlikleri devam ediyor. AK Parti Düzce Gençlik Kolları üyeleri de ellerine çöp poşetlerini alarak Düzce halkının yoğun ilgi gösterdiği Melensu Park’ta çöpleri topladı. Gençlere AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de eşlik etti.



“O bilinci oluşturmak adına böyle bir etkinlik düzenledik”
Yapılan çöp toplama kampanyası hakkında bilgi veren AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert, şu ifadeleri kullandı:

“Melensu Park’tayız, Düzce’mizin vizyon projesi burası. Düzce halkının gece gündüz kullandığı özellikle akşam saatlerinde rağbet alan bir yerdir. Çevre bilinci çok fazla olmadığı için insanlar burayı kullandıktan sonra buralara çöpler dökülüyordu. Burayı koruyabilmek ve ak gençlerin vatandaşlara çevre bilincini aşılaması için böyle bir etkinlik yaptık. İyi ki yapmışız çünkü burada sigara izmaritinden tutun yemek paketlerine kadar aklınıza gelecek bütün çöpler vardı. Bence bu tip değerlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Bu organizasyon sadece burada değil Türkiye’nin 81 ili ve ilçelerinde bulunan alanlarda bütün gençlik kollarımız yapıyor. Bence bütün vatandaşlarımızın bu tarz yerlere sahip çıkması gerekiyor. Bunlar bizim değerlerimiz, bunlar bizim güzelliklerimiz ve biz de o bilinci oluşturmak adına böyle bir etkinlik düzenledik.”



AK Parti Kadın Kolları üyeleri de yine Keşir’in katılımıyla Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde anne çocuk sinema etkinliğinde buluşuyor programı düzenledi. Yapılan programa Düzce halkı ilgi gösterirken çocuklarda sevinçli dakikalar yaşadı.


Haber: M. AYDIN