6 gün önce Ak Parti binasında yapılan devir teslim töreniyle göreve resmen başlayan Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Düzce Gazeteciler Cemiyeti, Öncü Tv ve Manşet Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

TAYHAN, İSTİKRAR VE YEREL BASININ ÖNEMİNDEN SÖZ ETTİ

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyelerinin ilk durağı Düzce Gazeteciler Cemiyeti oldu. Keskin ve yönetim kurulu üyelerini Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ve gazeteciler karşıladı.



Ziyarette açıklama yapan Başkan Keskin, basın mensuplarıyla il yönetimi olarak iyi ilişkiler kurmak istediklerini belirterek şunları söyledi. “Hep beraber Düzce’ye hizmet etmek istiyoruz. Basınımızın bize ciddi desteklerinin olacağını düşünüyoruz. Basın bizim için çok önemli. Birlikte Düzce’de yeni bir sayfa açıp o sayfayı da güzel işlerle doldurmak istiyoruz. İyi işlere imza atmayı hedefliyoruz.”

 

ÖNCÜ TV’YE VE MANŞET GAZETESİ’NE NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

 

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan konuşmasına Ak Parti İl Yönetimi ve Başkanı Hikmet Keskin’e yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederek başladı. Başkan Tayhan, yaptığı açıklamada siyasette ve medyada istikrarın öneminden söz ederek yerel basının önemi üzerinde durdu.

Tayhan, öncelikle cemiyetin genel durumunda söz etti. “Düzce Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Gazeteciler Federasyonu üyesi. Bu özelliğiyle ender cemiyetlerden birisidir. Yeni bir il olmamıza arkadaşlar destek vererek Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ni kendini ispatlayan konuma getirdi.” dedi.


Tayhan istikrarın önemine vurgu yaparak ‘Gazeteci istikrarı temsil etmeli’ dedi. “Bizim cemiyetimizde yer alan arkadaşlarımız meslek ilkelerine bağlı kalan ve dik duran bir ekiptir. İstikrarı birlikte sağlarsak Düzce’nin gelişimine katkı sağlarız.” dedi. Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri Gazeteciler Cemiyetiyle başlayan nezaket ziyaretini Öncü Tv ve Manşet Gazetesi’ne giderek sürdürdü.



Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyelerini Öncü Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı karşıladı.



Öncü Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı, ziyaretlerinden ötürü Başkan Hikmet Keskin’e teşekkür etti.

Ziyaret sohbet havasında son buldu.

Haber;Y.SEVER