AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe ziyaretlerine başladı. Keskin, ilk ziyaretini Akçakoca ilçesine yaptı. 31 Aralık’ta seçilen yeni yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Gençlik Kolları İl Başkanı Şükrü Sert de Keskin’e eşlik etti. AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatı binası önünde İlçe Başkanı Dergah Akça, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İGM Başkanı Dursun Çakır ve partililer tarafından karşılanan İl Başkanı Hikmet Keskin, çarşı merkezindeki esnafları dolaşarak hal hatır sordu.



“Tek başına kimse bir şey başaramaz”

Ardından ilçe başkanlığına geçen Keskin, partililerle sohbet etti. Burada açıklamalarda bulunan Keskin, “Tek başına kimse bir şey başaramaz. Biz, bir olduk, iri olduk ve önümüzdeki her engeli birlikte aştık. Birlikte güçlü bir irade ortaya koyduk. AK Parti teşkilatları, Türkiye’nin en büyük teşkilatlarıdır ve sorumluluklarımız var. Bu sorumluluklar çerçevesinde sanki yarın seçim olacakmış gibi 2019 yılındaki hayati önemdeki seçimlere hazırlanacağız. Tüm kademelerimiz birbirine entegre olacak ve güçlü bir başarı elde edeceğiz.” diye konuştu.



“Akçakoca çok önem verdiğimiz bir ilçemiz”
Keskin ayrıca “Akçakoca bizim çok önem verdiğimiz bir ilçemiz. Düzce’mizin yüzüdür. Akçakoca’yı her platformda öne çıkartmaya çalışıyoruz.” dedi.

İlçe Başkanı Dergâh Akça ise “Biz de yeni yapılanmaya gittik. Bundan sonra da Düzce’miz ve Akçakoca’mız için birlik ve beraberlik içinde çalışacağız.” dedi.



AK Parti heyeti Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk ve Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi de makamlarında ziyaret etti. Belediye ziyaretinde Yemenici İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyelerine belediyenin çalışmalarını slayt eşliğinde anlattı.



Haber: C.ÜSTÜNER