Yeterli sayıda üyenin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda açılış ve yoklama yapılarak saygı duruşu ve istiklal marşının ardından divan heyeti oluşturuldu. Divan heyeti başkanlığını Konuralp’li Hakim Albay Musa Sönmez’in yaptığı olağan genel kurulda, Mevcut başkan Semih Kıbrıs ve listesi Genel Kurula katılan üyelerin tamamının oyunu alarak, oy birliği ile 3 yıllığına yeniden seçildi.
Başkan Semih Kıbrıs, Olağan Genel Kurul sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında ** ‘’Eski başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizin yaptıkları gibi Ankara’daki hemşerilerimize başta öğrencilerimize hizmet esaslı çalışmalarla, Düzce’nin gelişmesine daha yaşanabilir Düzce olmasına katkılar vermeğe çalıştık. Gerek Ankara’da gerekse Düzce’de öncü, örnek alınan çaldığı kapılarda sözü geçen, ağırlığı olan ve toplumun gözünde itibarı yüksek bir sivil toplum kuruluşu olduk. yeni dönemin derneğimize, Düzce’mize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.’’ dedi.
Genel kurul üyelerinin oy birliği ile seçtiği yeni Ankara Düzceliler Derneği Yönetim, Denetim ve 0nur kurulu üyeleri 25 Mart 2014 tarihinde görev dağılım toplantısı yaptı. Yönetim Kurulu üyeleri oy birliği ile Semih Kıbrıs’ı başkanlığa seçti.