40 yıldır Türkseven ailesiyle iç içe olan ve 2 dönemdir Beyköy Belediye Başkanlığı görevini yapan Osman Kılıç, Türkseven Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“Düzce’miz için hayırlı olacağına inancım tam”
Ziyaret sırasında ziyaretle ilgili düşüncelerini dile getiren Kılıç, şu ifadelere yer verdi:

“Yeni bir vizyon, yeni bir kimlik, yeni bir aile diye bakıyoruz. Ama ben Türkseven ailesini bugünden değil 40 sene öncesinden tanıyorum. Babaları, amcaları dahil olmak üzeri güzel bir hukukumuz vardır. Ben de hacı anne, hacı babanın evladı olarak bakıyorum. 6 kardeşin 7.kardeşi benim diyebilirim. Onların elinde büyüdüm. Bizleri halkla buluşturan nedir basındır. Bizi en iyi anlatacak en iyi tanıtacak olan basındır. Basının güçlü olmasından yanayız. Türkseven ailesinin basın sektörüne girmesinden mutluyum. Düzce’miz için hayırlı olacağına inancım tam.”



“Alt yapısını bitirdiğimiz bir Beyköy var.”
Seçimler öncesinde halkla buluştunuz mu sorusunu da yanıtlayan Kılıç, şu şekilde konuştu:

“2.dönemimiz bitiyor. 10 yılı tamamlamış oluyoruz. 10 yıldır Beyköy’ümle beraberim zaten. Halktan kendimi soyutlamadım. Halkın içinde olduğuma inanıyorum. İyi günde de kötü günde de yanındayım. Hizmet noktasında zaten yanındayım. Amacımız hizmet etmek. En iyi şekilde hizmet ettiğimize inanıyorum. Alt yapısını bitirdiğimiz bir Beyköy var.”

Adaylık süresinde partinize ne kadar güveniyorsunuz? Beyköy’de isminizin açıklanacağına inanıyor musunuz sorusuna ise Başkan Kılıç, “Bu konuda peşin hükümlü olamam. Aday adaylığı süreci başladığında diğer aday arkadaşlar gibi biz de aday olacağız. Teşkilatımız kimi layık görürse onu takdir edecekler. Benim Beyköy’de seçim kaygım yok.” şeklinde cevap verdi.



Beyköy’de hangi partiyle yarışa gireceğinizi düşünüyorsunuz? 10 yıldır Beyköy’e kattığın en önemli değer nedir sorularını da yanıtlayan Kılıç, “Çok iddialı olmamak üzere ama yine Ak Parti oyu Beyköy’de yüksektir. Ne olursa olsun Ak Parti’nin adayı alacaktır. Yapı olarak bakarsanız Turkuaz Sosyal tesisleri kazandırdım, Düzce’de olmayan ve dışardan gelen herkesin takdir ettiği sosyal tesis var.” dedi.


Haber: M. AYDIN