Düzce Valisi Bülent Kılınç, bir yandan tebrik ve tanışma için ziyarete gelen konuklarını kabul ederken, artan zamanında Düzce’yi tanımak ve sorunları yerinde görmek için gezilere başladı.

Geçtiğimiz hafta Düzce’ye gelerek görevine Başlayan Düzce Valisi Bülent Kılınç, Düzce’yi daha iyi tanımak ve sorunları yerinde teşhis etmek için gezilerine karayollarının durumu için yarım günlük bir gezi ile başladı. Daha önce Düzce’nin sorunları ile ilgili olarak daha önce ilimizde görev yapmış bürokratlar ve siyasiler ile görüşmeler yapan Kılınç, Bağlantı Yolu, D 100 gibi sona ermeyen ancak kendisinin sürdüreceği çalışmaları yerinde inceledi.

Kılınç’ın Organize Sanayi Bölgesi’ne giderek, yatırımcıların sıkıntıları ve OSB’nin sorunları hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Düzce heyetlerinin ziyareti sırasında eğitim konusunda Düzce Eski Valisi Ercan Topaca zamanında başlatılan çalışmaları takip edeceğinin sinyallerini veren Düzce Valisi Bülent Kılınç, gezileri sırasında basına bilgi vermeyi tercih etmiyor.  

Düzce Valisi Bülent Kılınç’ın önünde karayollarından organize sanayi bölgelerine, çevre sorunlarından Hükümet Konağı inşaatına, eğitimin durumundan sağlık alanında yaşanan sıkıntılara kadar yoğun bir çalışma temposu bekliyor.