İl genel Meclisi’nin Mart ayı birinci birleşimine Düzce Valisi Bülent Kılınç da katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kılınç, kendisine en çok sorulan sorunun Düzce’de edindiği ilk izlenimler olduğunu söyledi.

Gerek kendisini ziyaret edenlerin, gerekse halktan gelen soruların başında ilk izleniminin geldiğini söyleyen Kılınç, Düzce’nin kendisini geliştirmeye çalışan güzel, yeni bir il olduğunu söyledi.

Yapılacak çok iş olduğunu söyleyen Düzce Valisi Bülent Kılınç, kaynakları iyi kullanarak Düzce halkına azami ölçüde hizmet etme yükümlülüğü içinde olduklarını belirtti.

Düzce hakkında ilk izlenimlerini anlatan Kılınç, Düzce’nin  tabiat olarak çok güzel bir il olduğunu , ancak vatandaşların gayretsizliği nedeniyle çevre açısından yeterince iyi bir noktada olmadığını teşhis ettiğini söyledi. Kılınç, ilk hedeflerinin kamu kurumları ve vatandaşların katılımı ile bu durumun düzeltilmesini sağlamak olduğunu ifade etti.

Düzce Valisi Bülent Kılınç, eğitim, sağlık, bayındırlık gibi konularda da yapılacak çok iş olduğunu belirtirken, 2008 yılının  İl Genel Meclisi açısından verimli çalışmalarla dolu bir yıl olmasını dilediğini sözlerine ekledi.