Düzce Valisi Bülent Kılınç, OSB’de bulunan yatırımcılar ile öğle yemeğinde bir araya geldi.  Yemeğe, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Ercan, daire müdürleri, İl Genel Meclisi Üyeleri ve çok sayıda işadamı katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Düzce Valisi Bülent Kılınç, yemeği organize sanayi bölgesinde yatırım yapan işadamları ile tanışmak ve OSB’nin sorunlarını birinci elden konuşmak için tertiplediklerini ifade etti.

Yatırım yapmanın zor olduğunu söyleyen Kılınç, istihdam, yatırım, vergi, pazarlama, piyasa gibi alanlarda karşılaşılan sorunlardan haberdar olduğunu dile getirdi. Yatırımcılığın en güzel tarafının insanlara iş ve aş vermek olduğunu söyleyen Kılınç, Düzce’de insanların iş bulmasında OSB’nin öneminin büyük olduğunu, hedefin 10 bin kişilik istihdam ve 500 Milyon YTL ihracat olarak tespit edildiğini söyledi.

OSB’nin kuruluşunda yatırımcılar için altyapıyı hazırlamak, maliyeti düşürmek, Düzce gibi doğası ile ön plana çıkan illerde çevreyle uyumlu sanayiyi geliştirmek gibi amaçlar olduğunu söyleyen Kılınç, yatırımcının Düzce’ye ilgisinden memnun olduğunu da sözlerine ekledi.