Beyköy belediyespor Düzcespor birleşme konusundan olumsuz sonuç çıktı ancak iki cephede sular durulmuyor. Geçtiğimiz hafta Düzcespor Başkanı Başkanı İsmail Bayram’ın basında yer alan ““Kulübün tapusunu istediler” şeklindeki açıklaması Beyköy Belediyespor Başkanı Osman Kılıç’ın tepki göstermesine neden oldu.

Kılıç yaptığı yazılı açıklamada , “24.06.2013 Tarihinde bir yerel gazetede “Kulübün tapusunu istediler” başlıklı haberi okuduğumda ‘’Beyköy Belediye Spor’un istekleri bitmedi’’ gibi ifadeler, başarılı bir kulübün yöneticilerini ve bilhassa Beyköy halkını üzmüştür.Beyköy Bld. Sp. herkesin takdir ettiği ve başarıları yedi düverde anlatılan, takdir edilen bir Kulüp’ dür.” Dedi.

4 ana konu üzerinde görüştük

Spor kamuoyunda Düzce Spor – Akçakocaspor maçından sonra Düzce’de yeni bir oluşum için Belediye Başkanı İsmail Bayram adına Düzcespor basın sözcüsü Orhan Aydın, ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ve kendisinin Bolu Dağında bir yemekte Birleşme ile ilgili toplandıklarını belirten Kılıç,
“4 Ana konu üzerinde görüşüldü. Detaylar diğer yöneticiler ile konuşulmak üzere ayrıldık.Beyköy İsminin en az 1 Sezon ( Düzce Beyköy Spor) olarak BAL’ da mücadele edilmesi ve 3.Lig’e çıkıldığında ismin “Düzcespor” olması, Yönetimin ortak ve Düzce tarafının çoğunlukta olması, Süper Lig’ de yeni bir isimle Beyköy Sporun devam etmesi, Yeni oluşacak Kulüp’ de İsmail Bayram’ın Başkan, Osman Kılıç’ın Başkan Yardımcısı olması konularını görüştük. Toplantı sonunda 5.Madde olarak Beyköy Spor Borcu Hakkında görüş alışverişinde bulunduk.” İfadelerini kullandı.

Adımızdan rahatsız olanlarla asla işimiz olmaz

“Birleşmede Beyköy adının olmasından rahatsız olanlar ile asla ortak yönümüz olamaz.”diyen Kılıç,
“ Biz Beyköy olarak hiç kimsenin malında ve tapusunda gözümüz olmadı ve olamaz. Ama bir gerçek var oda Başarılarımızın tapusunu isteyenler onlardır. Biz Beyköy’ü, Düzce’yi ve Türkiye’yi seviyoruz. Düzce ilimizin başarılı bir takımı olarak gurur duyuyoruz. Hiç kimse başarımıza gölge düşürmeye çalışmasın. Bu görüşmeden sonrada zaman zaman Orhan Aydın ile görüşmeler devam etti ve ediyor. Ancak Haziran ayının ikinci haftası içerisinde bir gün, İlimiz iş adamlarından Selahattin Turan Beyin ofisinde ilk defa Belediye Başkanı İsmail Bayram’ ın katıldığı ve beş kişiden oluşan bir toplantıya, Selahattin Turan, Haşim Altan, Murat Yarar ve Osman Kılıç olarak toplandık. Konu “Birleşme” idi. Her iki taraf olarak isteklerimizi söyledik. Bizim isteklerimizin yukarıda yazılanlardan ibaret olduğunu tekrarladım. Onlar ise Beyköy adının kullanılamayacağını ve yönetimde yer alamayacağımızı ifade ettiler. Bende Beyköy adının Konuşulmadığı hiçbir masa etrafında toplanmayacağımı ve satılık Kulüp olmadığını ifade ettim.” Dedi.

Para talebimiz olmadı

Kılıç, “ 4 maddeden oluşan talebimiz arasında “Düzce Spor’un tapusunu istediler” ithamıyla Düzce Kamuoyu ile yüz yüze kalmamızı gerektirecek bir talebimiz olmadığı ap açık ortadadır. Takdiri spor Kamuoyuna bırakıyorum. Bu tür konuşmalarla her iki kulüp üyelerine haksızlık yapmış oluruz. Herkes bir daha konuşmamak üzere bu birleşmeye son vermeliyiz.” İfadelerini kullandı.

Haber: H. İŞCAN