Eski Belediye binası yerine yapılan işyeri garajının fuhuş yuvası ve madde bağımlılarının mekanı haline gelmiş görüntüsü ekranlara getirmiştik. Yaklaşık 1 ay önce gündeme getirdiğimiz çöpler ve içki şişeleri ile dolu garaj tehlike saçmaya devam ediyor. Kamu binasının içler acısı durumu haber yapıldığı günden beri ne yazikki halen aynı vaziyette duruyor.

 

24 HAZİRAN'DA "5 YILDIR ATIL HALDE" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 



Ekranlara yansımış bu vahim olaya bu kadar duyarsız kalınması yetkilerin yönetim zaafiyetinin olduğu ortaya çıkıyor.

Bir dönem Düzce Belediyesi'nin hizmet verdiği Kazım Demir sokaktaki garajı mesken tutan madde ın korkusuna bölge halkı akşamları sokaktan geçemez hale gelirken, ne emniyetin ne belediyenin bu duruma kayıtsız kalmasına anlam verilemiyor.

Her türlü pisliğin bulunduğu garaj girişinin çevreye yaydığı kötü kokunun yanı sıra tinercilerin kamu binasının duvarlarına yazdığı yazılar ve ısınmak için yaktığı ateşler verilen zararın boyutunu gözler önüne seriyor.

 



Otopark sıkıntısının hat safada olduğu Düzce'de, 60 araçlık otopark ve dükkanlarla şehrin göbeğindeki kamu binası 5 yıldır ölü bir yatırım olarak duruyor.

Yetkilerin, çevre sakinlerinin "illa birinin canı yandıktan sonra mı önlem alınacak" diye sitemine kulak vererek biran önce harekete geçmesi gerekiyor.

 

Haber: S. KAŞKIR