Kış sezonu başlıyor. Kar yağışları ile Bolu dağı tüneli ve D-100 bolu dağı geçişinde trafiğin aksamaması ve kazalara sebebiyet verilmemesi için alınması gereken önlemler masaya yatırıldı Düzce Valiliği ile Bolu Valiliği 2013-2014 Yılı Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı, Bolu Dağı Polis Evi’nde yapıldı. Toplantıya Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Düzce Valisi Ali İhsan Su, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanları, Bolu ve Düzce İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürleri, Karayolları yetkilileri ve daire müdürleri katıldı.

Toplantıda Otoyol Bolu Dağı Geçişi, Bolu Dağı Tüneli ile D-100 Bolu Dağı geçişinde alınacak kış tedbirleri görüşüldü.

Toplantıda konuşma yapan Düzce Valisi Ali İhsan Su “2013-2014 kış sezonu başlıyor. TEM ve D-100 karayolunu trafiğe açık tutmak çok önemli. Vatandaşlarımızın ulaşımı sağlamak onları güvenli şekilde gidecekleri yerlere gitmelerini sağlamak asli görevlerimizden bir tanesidir. Ümit ediyorum ki arkadaşlarımız her yıl olduğu gibi bu yılda görevlerini en güzel şekilde yapacaklardır. Yapılacak toplantının illerimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” ifadelerinde bulundu.



Bolu Valisi İbrahim Özçimen; “Bolu ve Düzce illerinin koordineli çalışmasının hataları en aza indirgemede önemli bir rolü olduğunu arkadaşlarımızın çalışmalarıyla son yıllarda başarılı bir kar mücadelesi veriyoruz. Sıfır tolerans diyoruz. Kardan dolayı hiç yol kesilmesin, kurumların işbirliği içinde çalışmalarıyla kar mücadelesini başarıyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Haber; P. YILDIRIM