Geçtiğimiz ay Bolu Valiliğiyle birlikte yapılan Kış tedbirleri toplantısın da alınan kararların üzerinden tekrar geçilmesi amacıyla Vali Ali İhsan Su’nun başkanlığında kış tedbirleri toplantısı düzenlendi.
Karın yağmasıyla birlikte oluşabilecek sorunların önlenmesi ve tedbirlerin alınması için gerçekleştirilen toplantıya Toplantıya Garnizon Komutanı Kd. Albay Ramazan Akça, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Kaymakamlar. Belediye Başkanları ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.
Toplantıda konuşma yapan Vali Ali İhsan Su, alınan tedbirlerin üzerinden geçilecek ,gerekiyorsa ilave tedbirler alınacak dedi.

 



Vali Su, “Bütün vatandaşlarımıza hiç kaza yapmadan bu sezonun da geçirmelerini diliyorum. Bunun içinde bütün vatandaşlarımızın tüm trafik kurallarına uymalarını istiyorum. Kar yağışlarında zincir takma, kar lastiği kullanma gibi hususlara dikkat etmelerini, emniyet mensuplarının, trafik görevlilerinin ikazlarına mutlaka dikkat etmelerini gerektiğini ifade etmek istiyorum.
İmkan dahilinde yaşlı, özürlü ve hamile vatandaşlarımızın dışarı çıkmamalarını gerektiğini, çıktıkları taktirde diğer vatandaşlarımızın onlara yardımcı olmalarını rica ederim. “ dedi. 



Haber: G. KARDUZ